Friday, January 28, 2011

ERC i RCAT no donen per tancada la negociació per a la futura incorporació de Solidaritat Catalana per la Independència.

Esquerra i Reagrupament pacten una candidatura conjunta per Barcelona

El cap de llista de la coalició serà el dirigent republicà Jordi Portabella · Reagrupament ocuparà la quarta posició i tindrà un 20% de la llista
Esquerra i Reagrupament han segellat avui al matí un acord per presentar-se plegats en les eleccions municipals del maig vinent a Barcelona. La candidatura conjunta serà encapçalada pel dirigent republicà Jordi Portabella (Twitter), que era a l'acte al costat d'Oriol Amorós i els regidors d'ERC a l'ajuntament. Els números dos i tres de la llista també seran d'Esquerra, i la quarta posició es reserva a un membre de Reagrupament. Els dos partits mantenen oberta la coalició a les altres candidatures independentistes que han manifestat la intenció de presentar-se a les municipals per Barcelona.

En aquest sentit, doncs, no donen per tancada la negociació per a la futura incorporació de Solidaritat Catalana per la Independència.

Segons l'acord, Reagrupament ocuparà la quarta posició de la llista conjunta i un 20% de la representació de la llista total. Ni Rut Carandell, vice-presidenta de la formació, ni Marc Vinyoles, coordinador de Reagrupament a Barcelona, que han estat presents a l'acte d'avui, no ocuparan aquest lloc, sinó que el nom es decidirà en un procés intern d'elecció de candidats.

No comments:

Blog Archive