Friday, January 28, 2011

desconnectar internet per complet

Notícies

Divendres  28.01.2011  07:00

El govern egipci ordena desconnectar internet per complet

En una decisió sense precedents enlloc del món tot l'accés a la xarxa i des de la xarxa és tallat · Vodafone i les tres operadores locals de telefonia deixen el país totalment aïllat · No es pot accedir a les webs egípcies
El govern egipci ha ordenat aquesta matinada tancar l'accés d'internet a tot el país, davant la convocatòria d'una gran jornada de protesta per avui. La decisió no té cap precedent arreu del món i deixa els vuitanta milions d'egipcis sense accés a la xarxa i incomunicats. Les webs egípcies tampoc no poden ser visitades.
Els quatre principals proveïdors d'accés d'internet a Egipte, Link Egypt, Vodafone/Raya, Telecom Egypt, Etisalat Misr han tancat l'accés. Hi ha algunes notícies en el sentit que algun petit proveïdor encara tindria alguna línia oberta, a través d'un servei italià però es pot dir que el país és desconnectat.
Avui divendres és el dia de festa setmanal i per tant els bancs i els principals serveis oficials són tancats. En les mesquites i també en moltes esglésies cristianes han estat convocades avui pregràries que el govern tem que puguin encendre una revolta contra la dictadura.

No comments:

Blog Archive