Sunday, April 06, 2014

DUI=Rferèndum supervisat ONU

Demana al Secretari General de les Nacions Unides que Catalunya pugui celebrar el referèndum per la independència



A través d’aquest formulari online, pots demanar al Secretari General de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, que insti al Govern Espanyol a permetre la celebració del referèndum per la independència el 9 de novembre.
La carta s’enviarà en anglès (donat que el català no és un idioma oficial a l’ONU) explicant que milions de ciutadans de Catalunya – com a nació europea amb llengua, cultura i identitats pròpies – volen celebrar un referèndum per pronunciar-se sobre la possibilitat de que Catalunya es constitueixi com Estat independent del Regne d’Espanya.
Aquesta sol·licitud s’empara en l‘article 1 dels dos Pactes Internacionals, el de Drets econòmics, socials i culturals i el de Drets civils i polítics, de 1966, que afirmen el dret de tots els pobles a la seva lliure determinació per decidir sobre la seva condició política. Amb aquest correu electrònic ajudaràs també a internacionalitzar el procés d’autodeterminació de Catalunya per la via democràtica i pacífica.
Així mateix, donarem a conèixer al Secretari General i en conseqüència, a les Nacions Unides, el procés sobiranista català per tal de posar fi a la situació d’injustícia en la que es troba el poble català. Aquesta situació és causada per la negativa a permetre que el President de la Generalitat, com a representant legítim de Catalunya, convoqui a les urnes als ciutadans per poder decidir el seu futur, i el fet que el President del Govern espanyol negui la sobirania ciutadana individual i col·lectiva que representa el Parlament de Catalunya.

S'han enviat 634 peticions


Nom Email
(Nom i adreça de correu electrònic que figuraran com a remitent del missatge)
Missatge
Traducció


Escriu els caràcters de la imatge. Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Quina creus que hauria de ser la reacció a Catalunya davant la sentència del TC que anul·la la declaració de sobirania catalana?
 S'ha d'ignorar per complet. EL TC no és un òrgan neutral
 És una mostra més de l'actitud d'Espanya. A la pràctica, vol dir que el referèndum no es farà
 La sentència deixa una porta oberta al dret a decidir. Sóc optimista amb el que això signifiqui
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

No comments:

Blog Archive