Saturday, March 23, 2013

ONU Film Competition 2013 | Independentist youth movement in Catalonia www.youtube.com

Què us sembla aquest vídeo de 10 alumnes de Barcelona que estudia el paper dels joves dins el moviment independentista?
Es van presentar a la 37ª Edició de la International Student Conference a les Nacions Unides i el vídeo va ser seleccionat entre els 5 millors!

Som 10 alumnes catalans de Barcelona. Hem tingut l'oportunitat d'assistir a la 37ª Edició de la INTERNATIONAL STUDENT CONFERENCE a les Nacions Unides titulada 'Modern Youthquake. A Generation's Impact.' Aquestes sessions són trobades d'estudiants d'arreu del món, els quals assistim a diferents conferències. Una de les activitats en que vam estar més implicats fou participar en la 'Film Competition' en què ens van demanar que elaboréssim un vídeo sobre el paper del joves dins la societat. Nosaltres vam creure adient mostrar el moviment independentista català i els motius pels quals la societat catalana vol la independència, tot des del punt de vista dels joves. Estem molt contents i orgullosos de poder dir que aquest mateix vídeo va ser seleccionat entre els 5 millors i va ser projectat a les grans pantalles de la sala, on 500 alumnes d'arreu del món el varen poder contemplar com ho esteu fent vosaltres ara mateix.
Aquest és un petit vídeo dedicat a tots els catalans i catalanes i, especialment a Pau Casals. L'oportunitat que ens ha estat lliurada no és sinó una mostra de l'anhel català que esperem que tingui ressò i que mostri la voluntat real d'un poble unit i amb dret a decidir el seu propi futur.

We are a group of 10 catalan students from Barcelona. We have just had the oportunity to assist to the 37th Annual Unis-Un International Student Conference entitled 'Modern Youthquake. A Generation's Impact'. Students from all around the world assisted in different conferences. One of the activities that we had been asked to participate in was 'The Film Competition', in which we made a video that showed the influence of the young people in the independentist movement in Catalonia and the reason why the Catalan society claims for independence. We are very happy and proud to say that this is one of the best 5 videos that were selected from all countries. It was also projected on the big screens of the UN where 500 students could watch it as you are doing now.

ENS AGRADARIA ACLARIR, COM JA DIU LA DIAPOSITIVA INICIAL DEL VÍDEO, QUE AQUEST ÉS EL NOSTRE PUNT DE VISTA SOBRE LA SITUACIÓ DE CATALUNYA. NO OBSTANT, LA NOSTRA ESCOLA ÉS PLURAL I ABARCA AMB RESPECTE TOTES LES OPCIONS POLÍTIQUES I VISIONS DE LA CATALANITAT.


ONU Film Competition 2013 | Independentist youth movement in Catalonia
www.youtube.com



  • és veritat i ho vam discutir no obstant, ens vam acabar decantant cap a aquesta música pel fet de que la intenció inicial és que agradés als Estats Units. Una música que agradés allà i fos ben coneguda ajuda.
    · 6 en resposta a Anna Noell
  • Ignasi Tort
    great job congratulations! good planning and good realization . You can make it even better i f you add english, catalan and spanish subtitles also!
    · 4
  • catalonians
    gràcies pel consell, ja hem afegit el subtítols en català
    · 4 en resposta a Ignasi Tort
  • Miquel Torres
    Nois, us ha faltat un dret al final, i un de molt important. També tenim el dret a l'autodeterminació.
    · 5
  • catalonians
    ostres és veritat!! quina ràbia no hi vam caure! pel pròxim ajajajaj
    · 2 en resposta a Miquel Torres

Comentaris principals

  • jordi rojas
    Sou collonuts,orgullòs de la joventut del meu petit país,de veritat,tinc 42 anys i veient això doneu una mica de llum a la foscor que vivim i no només parlo de les nostres aspiracions nacionals,gràcies!!!
    · 28
  • labichaa94
    Amazing video guys!! You have to fight for what you guys want!
    · 25

Tots els comentaris (79)


  • Francesc Prat Serrano
    VISCA FM-TE!!!!
    ·
  • bracoo333
    Que ningú deixi l'estelada al calaix recollint pols! Que la gent de fora ho vegi i es pregunti què vol dir això.
    Demostrem de manera inequívoca als nostres representants polítics i a tot el món que volem ser ciutadans lliures d'un país lliure, penjem estelades, senyeres i banderes d'Europa.
    Estelades al balcó fins a l'alliberació
    ·
  • cbofi
    VISCA CATALUNYA LLIURE!!! A MI M'HA IMPACTAT EL GRAN ANGLÈS DE L'ÚLTIM NOI QUE PARLA!! ON HAS ESTUDIAT JOVENCELL ETS MOLT GRAN FELICITATS A TOTS BUNICS!!!! //*//
    · 3
  • roger bonet
    Moltíssimes felicitats pel video i moltíssimes gràcies ja que d'accions com aquestes ens guanyem el respecte i la comprensió de la resta del món.
    ·
  • Marc Sabates
    CATALONIA IS NOT SPAIN ! ! * ! !
    · 2
  • bluuuuuufffffff
    He començat a veure el vídeo amb il·lusió. Quan al mapa marcàveu només Catalunya he pensat, d'acord van a lo fàcil... és un vídeo per l'ONU i són catalans, però al moment... ale! una barretina i el Tirant lo Blanch... ho sent molt... però o som Països Catalans... o no... o a la guerra de successió estàvem tots junts... o no... si només marqueu Catalunya... no utilitzeu el Tirant, a Catalunya teniu escriptors per donar i vendre. Aquí hi ha alguna cosa que no rutlla i el vostre vídeo és l'exemple

No comments:

Blog Archive