Wednesday, April 03, 2013

USA, Rússia i la Xina estant a l'aguait pel que es refereix a Catalunya i Escòcia. Freedom for Catalonia !!!

empordaaccio | dimarts, 19 de febrer de 2013 | 04:31h
Tenim a les mans un procés democràtic amb el suport àmpliament suficient del poble, però ara mateix encara ens manca un lideratge polític que mostri convicció i determinació.

Pel que diuen Mas i Quico Homs entre altres membres del govern català se'ls nota que la seva mentalitat encara és autonomista, els manca la convicció i la determinació absolutament necessàries per capitanejar el procés que ells en diuen de transició nacional.

Fa dos dies Quico Homs deia que la para-diplomàcia o represantativitat exterior que la Generalitat pensa organitzar amb els catalans ben posicionats arreu del món obriria portes a una nova manera de fer per sobre de les ferregoses relacions internacionals dels estats. Homs no ho deia àmb aquestes paraules però en resum deia això.

L'autonomisme de cartró pedra "de l'ala oest de la Generalitat colonial catalana" sempre rebaixant el que és veritable i autèntic de fet com ho són les relacions internacionals normals amb una mena de pantomima seudoautonòmica en la que els catalans volem donar lliçons als altres.

Tal com diu Josep Castany, Director de Catalunya Acció, en el Facebook d'aquesta organització política d'alliberament nacional:

"Els caps d'estat europeus i mundials (inclosos USA, Rússia i la Xina) coneixen perfectament la realitat de Catalunya. N'estan perfectament informats i no per aquest motiu ens ajudaran o ens deixaran d'ajudar.

Les relacions internacionals funcionen per fets consumats (per exemple, una proclamació d'independència) i l'aliança d'interessos, i aquests dos paràmetres, junt amb amb un procés democràtic i un lideratge polític que mostri convicció i determinació per la independència (ara no és així), són els que el nostre govern ha de saber gestionar si volem arribar a bon port i crear l'Estat Català independent i ser reconeguts com a tal."

Sobretot USA, Rússia i la Xina, saben perfectament que una Catalunya independent canviarà moltes coses en el joc d'interessos que els afecten i per això s'ho miren amb certa inquietud i prudència, ells no hi faran ni més ni menys mentre els catalans no ens decidim i fem el gest precís que ens ha de transformar en un poble adult.

La nostra feina, la dels catalans i sobretot la d'aquests que ara capitanegen Catalunya ha de ser fer-los saber, als EEUU, Rússia i la Xina, que Catalunya no representarà cap perill pes seus legítms interessos.

Salvador Molins, BIC-CA
 

No comments:

Blog Archive