Wednesday, April 03, 2013

sos NATO sos - Catalonia the Next State in Europe ... Freedom for Catalonia ... Peace in World !!!

empordaaccio | dissabte, 9 de març de 2013 | 10:21h

Redacció | Actualitzat el 05/03/2013 a les 20:00h

El Port de Tarragona estudia acollir vaixells militars americans

Segons el Port, portaria beneficis a la ciutat de TarragonaImatge d'un vaixell militar a Tarragona, en una imatge d'arxiu Foto: Patrimoni per la Pau

Segons ha informat Radio Reus de la Cadena SER, el Port de Tarragona estudia acollir vaixells militars nord-americans. L’ambaixada dels EUA ha fet una sol·licitud per fer entrades a la ciutat i membres de l’ambaixada ja s’haurien traslladat a la ciutat per elaborar un informe sobre les condicions del port, les conclusions del qual serien positives.

Fa uns deu o dotze anys, segons ha explicat la mateixa emissora, ja hi amarraven vaixells militars, però ara el que es pretén és recuperar posicions en aquest àmbit. De fet, no serien estades de llarga durada sinó més aviat parades puntuals d’entre 2-4 dies i un setmana. Aquest fet en si, segons la Cadena SER, no comportaria cap guany econòmic directe, perquè per conveni el Port està obligat a donar-los entrada, però en canvi sí que n’implicaria per a la ciutat i per a les empreses que operen al port.

No comments:

Blog Archive